Mikko Sarvanne Garden -konsertti 2.12.

Säveltäjä Mikko Sarvanteen uusi yhtye Mikko Sarvanne Garden vie kuulijan rinnakkaiseen todellisuuteen, puutarhaan jonka tuoksuissa kaikuvat etiäiset niin nykyvokaali- ja nykyperkussiomusiikista, pohjoismaisesta jazzista kuin äänitaiteestakin.
Yhtyeen musiikki tarjoaa kuulijalle toismaallisen kokemuksen – nousevan auringon lailla hehkuva syntetisaattori, syvänä juurakkona rymisevät matalat jouset, ja kirkkaiden lauluäänien taipuisat katedraalit sulkevat kuulijan hellään syleilyynsä.

Päivä: la 2.12
Aika: klo 15 & 18
Liput: 15€
Kesto: n. 1 tunti

”Mikko Sarvanne on onnistunut luomaan eheän teoksen, jonka sävelkielessä ambient, elektroniikka, akustiset soittimet ja luontoelementit nivoutuvat omaksi universumikseen innovatiivisella tavalla. Teoksessa on eheä oma ääni ja tunnelma, joka kantaa alusta loppuun ja kietoo kuuntelijan maailmaansa.” -Teosto-palkinnon tuomaristo, kevät 2023 

Yhtyeen ensimmäinen, Erkka Filanderin samannimiseen runoteokseen perustuva albumi ”Heräämisen valkea myrsky” julkaistiin lokakuussa 2022. Albumin sävellykset palkittiin Teosto-palkinnolla keväällä 2023. 

Amos Hemissä yhtyettä kuullaan kooltaan intiimissä ja tunnelmaltaan avartuvassa ylimmän kerroksen kappelissa.  
 
Kokoonpano: 
Josefiina Vannesluoma: laulu 
Virva Immonen: laulu 
Selma Savolainen: laulu 
Jesse Ojajärvi: perkussiot 
Aino Juutilainen: sello 
Oskari Siirtola: kontrabasso 
Mikko Sarvanne: sävellykset, elektroniikka